Moderne modetrends til kvinder

Moderne kvindetøj

Hvis du er en af de mange som hylder moden, og følger med i de nye trends og hvad der er det nye på mode, så burde du også kende til Cras hos Sirup.dk . Her er der mode for modens skyld, og det nyeste og moderne herinde for. Cras er en af designerne der også er inde på Sirup. Der er bodystockings, blazere, kjoler, bukser og meget mere, og alt sammen er modetøj, der følger de nyeste trends til kvinder i dag.

Bæredygtighed

Men Cras er et brand som også går fuldt ind for bæredygtighed. De mener at man skal have muligheden for at kunne gå i glamourøst og moderigtigt tøj, men hvor det stadig er bæredygtigt og ikke en byrde for miljøet. Der menes at de to ikke skal være enten eller, men sagtens kan gå hånd i hånd sammen. Det er bæredygtigt på den måde at tøjet udelukkende kun bliver lavet af materialer, som er certificeret som fuldt ud bæredygtigt. De sørger for, at med disse materialer, bliver CO2 mængden reduceret, såvel som pesticider. De fører det bæredygtige hele vejen igennem, med også at lave alle deres labels og emballage, af genbrugsmaterialer, som genbrugsplast. De tags som de bruger er lavet og printet på FSC certificeret papir og deres labels, som der i tøjet, er lavet af OEKO-TEX garn, som er genbrugscertificeret.

Med alle disse forbehold for at holde tøjet, og virksomheden, bæredygtig, betyder det ikke at det går ud over tøjet. Disse foranstaltninger gør ikke at tøjet bliver kedeligt. Det er Cras et levende bevis på, da det fortsat laver bæredygtigt tøj, som også er fyldt med mode og glamourøs stil, der også er feminint. Dette er også fyldt med farver og inspiration. Det er samtidig en stærk vision, ført af to stærke kvinder, nemlig Anne Charlotte Lembye og Christiane Hagger. De er begge fyldte med visionen og drømmen om at føre deres moderigtige virksomhed frem på en bæredygtig måde.

Altså er Cras det helt rigtige valg for dig som går op i mode og stil, og vil have et personligt udtryk. Om det er fyldt med stærke farver og vilde mønstre, eller om det er en dyb sort eller hvid. Dette kan blive dit personlige udtryk i mode, samtidig med at du kan være helt rolig i maven over, hvilke slags brands eller firma det er, du støtter med dine penge.