Lækker silkeblød uld – sæsonens must have 

I denne tid hvor de fleste af os går og klaprer tænder, er det eneste rigtige at væbne sig med en af naturens bedste isolationsformer – nemlig uld. Læs mere om hvordan du kan style din garderobe med uld på en stilfuld måde.

Cashmere den silkebløde udgave af strik

Rigtig mange har barndomstraumer over en kradsende hjemmestrik, der både er ubehagelig og har en super dårlig pasform. Men det er tid til at blive kureret, for uld er blevet alle mands eje, og du kan finde styles der passer til både den diskrete og mere modige garderobe.

Et både stilsikkert og super behageligt valg er produkter i cashmere. Cashmereulden kommer fra race af bjerggeder der oprindeligt var fra Tibet, men nu kan findes flere steder i verden. Denne type uld er kendt for at være meget isolerende, men også meget, meget behagelig. Og du kan derfor glemme alt om kikset hønsestrik, men starte blødt op med cashmere.

Cashmere er et produkt i høj kvalitet, og derfor nok også i den dyre ende af uldprodukter, men passer du godt på det, så har du altså tøj der holder i mange år. Køb cashmere produkter hos O’tay der har et rigtig bredt og stilsikkert sortiment. Start med et par smørbløde sokker hvis du ikke føler dig modig.

Bevar den stilsikre garderobe med lag på lag

Uld har den gode egenskab at den holder os varme på en skøn og naturlig måde. På grund af uldens specifikke egenskaber, så er den også holdbar ved brug, og antibakteriel til en vis grad. Det betyder at en uldtrøje heller ikke skal vaskes hver gang du har haft den på. Men hvordan blender du det så ind i kontorlooket?

Her er lag på lag et god råd. Køb en tynd uld t-shirt med korte eller lange ærmer, i noget blødt merino eller cashmir, og brug det under din skjorte eller jakke. Det kan også være sokker der holder din fod varm. Et lækkert sjal eller tørklæde, en cardigan eller noget andet simpelt, som blot supplerer det tøj du allerede har hængende i skabet. Vælg nogle farver der passer til din stil, og så kan du faktisk ikke gå hverken koldt eller galt i byen.

Loungewear er også nemt at finde i bløde og lækre kvaliteter, så du også derhjemme kan gå rundt og være tilpas i kroppen samtidig med at du ser godt ud. Så kan man vist ikke forlange så meget mere.