IT security – dit værn mod uønskede trusler

IT security – dit værn mod uønskede trusler

IT security er desværre blevet nødvendigt at have i dag. Og som om der ikke i forvejen var nok at bekymre sig om (ja, jeg orker næsten ikke at opridse alle de kriser og mulige kriser, der findes eller måske kommer til at findes), så skal vi nu også bekymre os om vores sikkerhed på internettet og på vores computere. Men på den anden side kan vi jo også glæde os over alle de muligheder, som disse teknologiske landvindinger dog trods alt også bidrager med. Så er IT security måske kun en lille bitte pille, som vi må sluge. For hvis vi ikke havde computere og internet, ja, hvis vi slet ikke havde IT, så kunne du jo, ja, dig, min kære læser, slet ikke læse dette lille skriv. Og hvor ville din dag dog være blevet forringet, hvis dette var tilfældet. Nej, så er IT security værd at skulle spekulere på, hvis denne frygtelige mulighed var alternativet. Men hov. It security, ved du overhovedet hvad dette er. IT security, ved du i det hele taget, hvad denne term dækker over? Måske ikke? Hvis dette er tilfældet, så må jeg jo nok hellere fortælle dig lidt om, hvad jeg mener, når jeg skriver IT security. Ja, det vil jeg gøre i det næste afsnit, men jeg kan her lige tease med, at det er dit værn mod uønskede trusler. IT security er nemlig dit værn mod udefrakommende digitale trusler.

IT security – lidt info

For at forstå hvorfor det er nødvendigt at beskytte sine devices, så er det måske en god idé at fortælle lidt om, hvordan truslerne ser ud, og hvad disse kan resultere i. Så vil behovet for IT security være indlysende, tør jeg godt vove at påstå. Fordi vores computere f.eks. har adgang til internettet, er det muligt for andre, der ligeså har adgang til dette fantastiske internet at invadere ens computer. Dette kan ske, hvis man f.eks. kommer til at downloade noget på en ukendt hjemmeside. Denne invasion kan også forekomme, hvis man kommer til at klikke på et link i en e-mail, hvilket faktisk kan resultere i, at alle i hele den pågældende virksomhed mister adgangen til alle deres data. Man har set sådanne sager, hvor virksomheder har været nødt til at betale mange penge for at få deres databaser igen. Det kan altså blive en noget så bekostelig affære. IT security er med til at beskytte mod sådanne trusler.

IT security – få nu købt et program

IT security burde det nu være tydeligt at forstå, hvorfor man skal investere i. IT security er nødvendigt, fordi vi lever i en digital tidsalder, hvor internetkrig nogle gange kan være lige så farlig som konventionel krig. Så jeg håber, at du er blevet overbevist om nødvendigheden af at investere i et sådant program. Det er ganske elementært, at det er nødvendigt. IT security må du, hvis du ikke allerede har investeret deri, erhverve dig. Andet ville simpelthen være alt for dumt.