Er du ude efter en god vin?

Det er ikke altid en helt så nem opgave, det der med at finde en god vin. Det gælder måske især for dig, der ikke er den helt store vinkender – i så fald, kan det nærmest være helt umuligt at vide, hvilken vin der er den bedste.

Der findes et hav af forskellige vine, hvorfor det kan være en god ide, allerede at vide hvad det er vinen skal nydes sammen med, før du begiver dig ud af finde én, der vil falde i smag.

Ved du allerede på forhånd, at du mest er til de røde vine, kan du med fordel vælge en

Ripasso vin. Denne rødvin passer eksempelvis utrolig godt, til bøffer og tunge retter med kød.

Hvad passer en Ripasso vin til?

En Ripasso vin, er i familie med en Amarone, og er en vin der særligt passer godt til tunge retter, for eksempel retter med kød og fløde-baserede saucer. Vinen, der er frugtig og kompleks, betegnes af mange vinkendere, som en vin hvor man får meget for pengene.

Prøv gerne flere forskellige vine

Når du skal vælge en god vin, er det vigtigt at du vælger en du godt kan lide. Er du i tvivl om, hvilken vin der er den bedste, kan du prøve at købe to eller tre forskellige slags. På den måde, kan du/I nemt prøve jer frem til, lige netop den vin, I synes er den bedste. Hvem ved måske er en Ripasso vin, lige netop den rigtige for jer?